David Tarrés del Club Orientació Berguedà campió d’Europa de Raids

David Tarrés i Villegas, del Club Orientació Berguedà, la setmana passada es va proclamar Campió d’Europa de Raids d’Aventura amb l’equip rus Red Fox Adventure Team.

El corredor Berguedà, juntament amb els seus companys d’equip Andris Ansberg, de Letònia, i els russos Viktoriia Zarina i Vovan Levchenko es van desplaçar fins a Polònia per córrer el Campionat d’Europa de Raids (Adventure Race European Championship) i el resultat no els podria haver anat millor.

L’equip rus va dominar la prova de principi a fi en els més de 500km i de 10.000m de desnivell positiu combinant la cursa a peu, la btt, el caiac, els patins en línia, espeleologia i proves especials de cordes i natació.

En poc més de 86h, de les quals només en van dormir quatre, l’equip guanyador va arribar a la meta situada a Cracòvia avantatjant en més de quatre hores al segon equip classificat.

La propera cita per David Tarrés serà el Campionat del Món de Rogaine que es disputarà a La Molina el proper cap de setmana i que formarà equip amb Albert Roca (Aligots) representant a la selecció catalana.