Cursa popular d’orientació a Vilada

  • La cursa tindrà lloc el 2 de setembre i forma part de la Lliga Berguedà-O i la Lliga Nord 2018
  • Substituirà la cursa que inicialment s’havia previst per finals de setembre a Bagà

Vilada acollirà, el diumenge 2 de setembre, la tercera cursa popular d’orientació de la Lliga Berguedà-O, també puntuable per la Lliga Nord 2018. La cursa, organitzada pel Club Orientació Berguedà (COB), s’emmarca dins del III Campus d’Estiu d’Orientació que la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) realitza del 2 al 8 de setembre a la comarca.

El centre de competició de la cursa estarà ubicat a la zona esportiva de Vilada (al costat del camp de futbol i de la piscina). Les inscripcions es podran realitzar anticipadament fins al 30 d’agost. A partir d’aleshores, únicament es podran fer a partir de les 09.00 hores del matí del mateix dia de la cursa fins a esgotar els mapes disponibles.

La cursa, apta per a tots els nivells i edats, tindrà sis circuits a escollir amb més o menys dificultat i distància. A partir de les 10.00 hores i fins a les 11.00 hores del matí, amb base start, es donarà la sortida als corredors.

L’organització de la cursa a Vilada implica un canvi en el calendari de curses de la Lliga Berguedà-O, ja que anul·la la cursa que inicialment s’havia previst per finals de setembre a Bagà.

Per més informació: www.cob.orientacio.cat