Cursa de Casserres: resultats i crònica

Èxit de participació i solidaritat a la cursa d’orientació de Casserres

Aquest dissabte, 13 de gener, el Club Orientació Berguedà (COB) hem arrencat la temporada amb la cursa d’orientació de Casserres, que ha comptat amb una important participació de corredors i de solidaritat. Enguany, gràcies a les 182 inscripcions de corredors i a les donacions anònimes, hem aconseguit recaptar 1.101 euros que, com en les quatre edicions anteriors, es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

La cursa, que forma part de la lliga Berguedà-O i també de la Lliga Nord, va ser en format lineal, a diferència de l’any passat que va ser rogaine. Els corredors van poder triar entre 6 circuits diferents segons el nivell i l’edat, que combinaven zona urbana amb bosc pels voltants de Casserres.

El circuit més llarg C1, amb 5,8 km, va comptar amb 47 inscrits, dels quals 10 eren corredores. En aquest cas, Laura Serra i Pol Ràfols van ser els primers classificats en la seva categoria. El circuit C-2 (3,7 km), amb 37 corredores i 46 corredors, és el que va tenir més participació, i on es van imposar Anna Amigó i Jordi Moragas en primera posició.

En el circuit C3, d’iniciació adult, es va comptar amb 22 inscrits i en les categories infantils, C4 i C5, es van superar la trentena d’orientadors.

Cal destacar que, malgrat el format competitiu de la cursa, aquest dissabte, l’esperit solidari en va ser el protagonista.

Resultats cursa Casserres: veure resultats