COBs al POM

Aquest passat cap de setmana es va disputar una nova edició del Portugal Orienteering Meeting: 4 dies d’orientació per terres portugueses amb mapes i terrenys de  qualitat, amb més de 2.000 participants i on una bona colla dels millors orientadors del món, cada any s’hi citen per començar la temporada amb bones curses.

Com ja acostuma a ser tradició, un grup de 8 COBs ens hi vam desplaçar i gaudir de valent a les 5 curses que vam disputar en 4 dies.

Enguany la primera cursa va ser dissabte al matí una mitja urbana, diumenge una llarga a bosc, dilluns una mitja a bosc i un sprint nocturn urbà i, finalment, dimarts una altra llarga a bosc.

En aquesta edició les curses de bosc van ser molt ràpides i divertides, amb un bosc molt net i poc desnivellat que et permetien exprimir-te al màxim durant tota la cursa i en què l’exigència tècnica anava en augment a mesura que passaven els dies.

En quant als resultats destaquem la 29a posició de Pau Llorens en HSE; en D35 Ampa Gil 1a i Sara Prat 12a; en H35 David Tarrés 4t, Lleí Viles 8è, Jordi Vilaredes 22è i Ramon Aubets 27è; i en D55 Anna Garriga 48a.

El proper cap de setmana hi ha el Costa Càlida i el TIC on un bon número de COBs també hi prendran part.