Bons resultats pels equips del COB al Rogaine de les 3 Valls

  • El rogaine, amb 3 modalitats de cursa (de 9 i 6 hores de Copa Catalana i la popular de 3 hores), va tenir lloc a Sant Feliu de Pallerols el dissabte 27 de setembre
  • Els sis equips del COB que van participar en les diferents modalitats van aconseguir pujar al podi

El dissabte, 27 d’octubre, va tenir lloc el Rogaine de les Tres Valls a Sant Feliu de Pallerols i parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa. Una cursa passada per aigua que no va donar treva. Tots els corredors, tant de les modalitats llargues de Copa Catalana de 9 i 6 hores, com la popular de 3 hores, van haver de suportar la pluja i la baixada de temperatures durant tota la cursa.

Els equips del COB que van competir, 3 a les 9 hores i 3 més a les 6 hores, van aconseguir molt bons resultats. Tots ells van pujar al podi.

En la modalitat de 9 hores, l’equip COB de Falç, amb Jordi Vilaredes i Sara Prat, van quedar en primer lloc en la categoria absoluta i també en la de veterans mixtes. D’altra banda, Aleix Canudas i el seu company d’equip Martí Camprubí van aconseguir el segon lloc de la categoria open masculina. I, Ramon Aubets i Jaume Alarcon, van pujar al podi en segona posició també en la categoria Homes veterans.

Equip COB de Falç: Jordi Vilaredes i Sara Prat

Equip COBYRAID: Aleix Canudas i Martí Camprubí

Equip Hop Hop: Ramon Aubets i Jaume Alarcon

D’altra banda, en la modalitat de 6 hores, l’equip Raiverd format per David Tarrés i Albert Roca (Aligots) van quedar en primera posició en la categoria open masculina. Així com l’equip format per Ampa Gil i Blanca Foix en la categoria femenina. I, en categoria Júnior – adult Nil Urbano, Marta Seuba i Manel Urbano van classificar-se en segona posició.

Equip Raiverd: David Tarrés i Albert Roca

Equip La figa T’auela: Ampa Gil i Blanca Foix

Equip Una família de COB: Nil Urbano, Marta Seuba i Manel Urbano

Per més informació de la cursa, organitzada pel club Gastant Keks a l’enllaç: http://www.gastantkeks.cat/rogaine-3-valls/resultats/

Acabada la cursa i l’entrega de premis, el director tècnic, Pau Llorens i el seleccionador de Rogaine, Albert Herrero,  de la FCOC van exposar la proposta de fer una selecció catalana de Rogaine de cara l’any vinent. Així que, a l’espera que acabin de definir i informar dels criteris, tots els interessats ja poden començar a entrenar! La classificació obrirà la porta a poder participar al Mundial que tindrà lloc el 27 i 28 de juliol a la Molina.

 

Enhorabona a tots!