Bona actuació dels catalans al Jukola&Venla

El cap de setmana, 16 i 17 de juny, s’ha celebrat a Hollola-Lahti (Finlàndia) el Jukola&Venla, la cursa d’orientació per relleus més important del món. Més de 20.000 orientadors van citar-se en la 70a edició d’aquesta cursa, que des de fa anys esdevé la Meca dels orientadors i on els guanyadors aconsegueixen un gran prestigi internacional.

La Selecció Catalana, amb 4 integrants del Club Orientació Berguedà (COB), hi va participar obtenint uns bons resultats. A la tarda del dia 16, es va dur a terme el Venla, una cursa exclusivament per a corredores femenines. La Selecció Catalana, amb Ampa Gil del COB, fent l’últim dels quatre relleus, va aconseguir una meritòria posició 152 dels més de 1.600 equips participants.

 

 

 

El mateix vespre, a les 23.00 hores, es va donar el tret de sortida del Jukola. Una cursa amb set rellevistes que va transcórrer al llarg de la curta nit escandinava i bona part del matí del diumenge. La Selecció Catalana masculina, amb Pau Llorens, Pol Ràfols i Lleí Viles del COB, va aconseguir una satisfactòria 162a posició de més de 1.800 equips inscrits.

 

Per altra banda, el Club Orientació Berguedà també va participar al Jukola com a club i tots els components de l’equip van valorar molt positivament l’experiència.

Més informació i resultats: http://www.jukola.com/2018/