TRESORS DEL BERGUEDÀ

Una iniciativa del Club Orientació Berguedà amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà per no quedar-te a casa durant les restriccions pel Covid19

El Berguedà és una comarca idònia per la pràctica esportiva a l’aire lliure, amb un enorme inventari d’espais i recorreguts que permeten veure i experimentar gran quantitat d’orografies i paisatges diferenciats. Molt sovint tothom acaba visitant els mateixos llocs.

Tresors del Berguedà. Un territori per descobrir amb un mapa vol descobrir (o redescobrir) aquells espais no tan protagonistes. Coneixes aquella font amagada del teu municipi? Aquell planell o una balma al costat de casa? Una cova o una fageda? Un pou de gel o un llac? Una antiga via del tren? Quin és el teu tresor preferit del Berguedà?

Descobreix els tresors del Berguedà. Ho pots fer amb l’ajuda dels mapes que el Club Orientació del Berguedà posa a disposició de tothom.

Publica les fotos a les xarxes socials etiquetant el @cob.orientacio i @ccbergueda

Els mapes

A continuació trobaràs, en PDF, els mapes de tots els municipis del Berguedà, en un format bastant semblant als que fem servir a les curses d’orientació. Tots els mapes estan a escala 1:20000, i estan pensats per descarregar-los al mòbil o a la tablet.

En cas que es vulgui imprimir el mapa en paper, cal recordar que és important mantenir l’escala. Per tant, cal imprimir el mapa en mida real. Com que la majoria de mapes son molt grans i no caben dins d’un full A4, la recomanació és imprimir només aquella part que interessa, per poder llegir tots els elements que hi ha dibuixats amb una bona qualitat.