Orientació als peus del Pedraforca

Bona arrencada del COB a la Copa Catalana d’Orientació a peu, després d’un estiu sense competicions. Aquest cap de setmana, 15 i 16 de setembre, a les curses del Pedraforca O-Cup, no només s’han aconseguit molt bons resultats, sinó també una alta participació de corredors del club.

El bon temps ha acompanyat les dues curses que han organitzat els clubs UPC i BO al Coll de la Trapa.  Els terreny, mapes i traçats, amb una gran part nova a la cursa de mitja distància de diumenge, també Campionat de Catalunya, van ser durs, tècnics i exigents. Tal com van anunciar els organitzadors, el terreny salvatge i feréstec, a vegades dur tant per la vegetació com pel sòl pedregós i abrupte, i el fort pendent i la peculiaritat dels escarpats de la cursa de diumenge, no van deixar a ningú indiferent ni tampoc va decebre.

Destacar, en el global dels dos dies, el segon lloc aconseguit en la categoria elit de Laura Serra i Pol Ràfols i la primera posició de Ramon Aubets en H-35. També Marta Seuba i Ricard Castella van aconseguir la tercera posició en la categoria 21A. I, Jordina Juan primera en D14 i Ona Pons segona en D10 van completar els podis del COB.

També es van proclamar Campions de Catalunya de mitja distància Neus Parera en D55, Ramon Auberts en H35 i Jordina Juan en D14. També destacar els podis d’Ona Pons (2a – D10), Miquel Casals (3r – H12), Laura Serra (2a- D21E) i Pòl Ràfols (3r – H21E).