L’Escoleta del COB

L’Escoleta d’orientació és un projecte pensat i ideat pel COB. S’ofereix a nens i nenes amb edats compreses a partir de 6 anys, que vulguin conèixer i aprendre l’esport d’orientació.

Inscripcions curs 2023/24

INSCRIPCIONS 2023/24 OBERTES!

Us demanem que llegiu atentament la informació que teniu a continuació abans de fer la inscripció. Tot i això, si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres via escoletacob@gmail.com

 

Lloc i horari

El lloc d’entrenament variarà a cada sessió per visitar diferents mapes, sempre al Berguedà. A principis de cada trimestre, es comunicarà el calendari indicant els dies i els llocs.

Horari: de 10 a 12 del matí, dos dissabtes al mes.

Què fem en una sessió?

Cada dissabte a les 10 h, ens trobem tots junts, infants i joves, per compartir l’inici de l’activitat. Donem les instruccions del que es farà i del tema que es treballarà aquell dia. Ens dividim en grups, a vegades per edat, a vegades barrejant-nos, i comencem el joc/cursa/exercici amb un mapa, una brúixola i fites.

Un cop al mes procurarem aprofitar les curses del COB, o les de Copa Catalana que siguin properes per anar-hi tots junts.

Les dues hores passen volant!

Preus

Aquest curs, hi ha diverses novetats:

 • Es poden fer les inscripcions en un únic pagament o bé per participar en dies puntuals, com a màxim fins al dimecres anterior a les 23:59.
 • Tots els socis del COB hi poden participar, i la inscripció pot ser amb acompanyament o sense.
 • Aquells que no necessitin acompanyament, podran triar si volen el mapa escoleta, o bé el màster amb les fites.
 • Es gestionaran les inscripcions des del portal inscripcions.cat

Preus:

 • Inscripcions amb acompanyament (tots els menors de l’Escoleta):
 • Inscripció sense acompanyament (Pares/mares i soci@s): 2 €/sessió

Informació bàsica

 • A l’Escoleta duem a terme activitats extraescolars de curses d’orientació que es realitzen dos dissabtes al mes, de 10 a 12 h.
 • Per gaudir de les activitats de l’Escoleta cal:
  • Ser soci/sòcia del COB.
  • Estar federat/federada a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) per garantir la cobertura davant de qualsevol accident (el COB fa la gestió de la tramitació de la llicència federativa). L’assegurança també cobreix totes les curses d’orientació que pugui fer fora de l’extraescolar. IMPORTANT! La llicència federativa es renova al gener, per tant, els que es federin per primer cop en començar l’escoleta, l’hauran de pagar en començar l’escoleta i un altre cop al gener.
 • L’edat mínima per apuntar-se a l’escoleta són 6 anys (1r de primària o nascut/da el 2017) i l’edat màxima són 15 anys (4t d’ESO o nascut/da el 2008).

Objectius de l’Escoleta

El COB vol potenciar el futur de l’orientació esportiva oferint un programa d’activitats extraescolars. Un treball de formació i aprenentatge que comença amb els petits de casa i segueix amb els i les joves.

L’objectiu principal de les activitats és treballar l’orientació esportiva ajustant-nos a les necessitats i capacitats de cada edat, i transmetre alhora els valors que caracteritzen aquest esport.

L’Escoleta del COB aposta per l’aprenentatge i la pràctica de l’orientació esportiva, el joc, el treball de l’agilitat i la coordinació, la introducció a les curses i el foment dels valors.

juliol 2024

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

INSCRIPCIONS OBERTES!

T’agrada la muntanya?

T’agrada córrer?

T’agradaria triar el teu propi rumb?

Tens més de 6 anys?

Vine amb nosaltres al bosc!