L’Escoleta del COB

L’Escoleta d’orientació és un projecte pensat i ideat pel COB. S’ofereix a nens i nenes amb edats compreses a partir de 6 anys, que vulguin conèixer i aprendre l’esport d’orientació.

Inscripcions curs 2021/22

INSCRIPCIONS 2021/22 OBERTES!

Heu d’omplir el formulari que teniu a continuació.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres a escoletacob@gmail.com

Lloc i horari

El lloc d’entrenament variarà a cada sessió per visitar diferents mapes, sempre al Berguedà. A principis de cada trimestre, es comunicarà el calendari indicant els dies i els llocs.

Horari: de 10 a 12 del matí, dos dissabtes al mes.

Què fem en una sessió?

Cada dissabte a les 10h, ens trobem tots junts, infants i joves, per compartir l’inici de l’activitat. Donem les instruccions del que es farà i del tema que es treballarà aquell dia. Ens dividim en grups, a vegades per edat, a vegades barrejant diverses edats, i comencem el joc, la cursa, l’exercici. Amb un mapa, una brúixola i fites.

Les dues hores passen volant!

Preus

Matrícula per a nous inscrits: 25€ (inclou samarreta del COB)

Matrícula per a participants en cursos anteriors: 10€

La quota trimestral és de:

  • 54 €

  • 36 € el segon germà

  • 18 € el tercer germà

Que s’haurà d’ingressar al compte bancari del COB a principi de cada trimestre.

Informació bàsica

  • Són activitat extraescolars que es realitzen cada 15 dies, els dissabtes al matí.
  • Matrícula de noves inscripcions: 25€ (només es paga la primera vegada que es comença l’activitat). Matrícula per a participants en cursos anteriors: 10€.
  • Per gaudir de les activitats de l’Escoleta cal:
    • Ser soci/sòcia del COB.
    • Estar federat/federada a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) per garantir la cobertura davant de qualsevol accident (el COB  fa la gestió de la tramitació de la llicència federativa). L’assegurança també cobreix totes les curses d’orientació que pugui fer fora de l’extraescolar.

Objectius de l’Escoleta

El COB vol potenciar el futur de l’orientació esportiva oferint un programa d’activitats extraescolars. Un treball de formació i aprenentatge que comença amb els petits de casa i segueix amb els i les joves.

L’objectiu principal de les activitats és treballar l’orientació esportiva ajustant-nos a les necessitats i capacitats de cada edat, i transmetre alhora els valors que caracteritzen aquest esport.

L’Escoleta del COB aposta per l’aprenentatge i la pràctica de l’orientació esportiva, el joc, el treball de l’agilitat i la coordinació, la introducció a les curses i el foment dels valors.

agost 2022

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

INSCRIPCIONS OBERTES!

T’agrada la muntanya?

T’agrada córrer?

T’agradaria triar el teu propi rumb?

Tens més de 6 anys?

Vine amb nosaltres al bosc!