Nova edició del Rogaine de Barcelona, al Parc Natural de Collserola

El passat dissabte, 17 de març, es va disputar el 8è Rogaine de Barcelona, organitzat per La Nova Fita. Uns quants socis del Club Orientació Berguedà (COB) no es van voler perdre aquesta ja tradicional cursa que permet gaudir del pulmó verd de Barcelona, el Parc Natural de Collserola.

Aquesta edició, tenia sortida i arribada a la Floresta, del municipi de Sant Cugat del Vallès. En el format de 3 i 6 hores, els equips van lluitar per aconseguir el màxim nombre de punts, en un terreny on l’orientació no és clau, sinó que l’estratègia a l’hora d’enllaçar fites i la forma física resulta més important. El terreny no permet sortir dels camins i es fa molt difícil poder traçar rumbs.

Tot i això, és un mapa molt interessant per a la pràctica de rogaines, ja que està farcit de camins i corriols amb desnivell irregular, i permet descobrir llocs curiosos a prop de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Cal destacar la bona actuació del soci del COB Riivo Roose, que formant parella amb Jaroslav Najman, van aconseguir la primera posició en la categoria Homes-Open amb 182 punts, sent també líders de la general.

També bona actuació del ja veterà equip en rogaines, COB de Falç, format per Sara Prat i Jordi Vilaredes que, amb 147 punts, van aconseguir pujar dos cops al podi en guanyar en Mixtes-veterans i també per la segona posició en Open-Mixtes. Quedant en la quarta posició de la general.