Corredors del COB als podis dels “Dos Dies del Berguedà”

• Ampa Gil es va proclamar Campiona de Catalunya Nocturn en categoria elit i tercera al global dels “Dos Dies del Berguedà”
  • En el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes els equips sènior i cadet del COB també van aconseguir una meritòria quarta posició

Entre els corredors del Club Orientació Berguedà (COB) que han competit a les curses d’orientació que s’han celebrat a Sant Corneli – el Jou, el 3 i 4 de novembre, destacar Ampa Gil en categoria elit que va aconseguir proclamar-se Campiona de Catalunya Nocturn i també tercera classificada en el global dels “Dos Dies del Berguedà”.

Gràcies al bon resultat en el Campionat de Catalunya Nocturn, que va entrar segona, frec a frec amb Maria Prieto (la qual no optava al campionat per no ser federada FCOC) i la quarta posició en la cursa de Mitja Distància, Ampa Gil va pujar al podi dels “Dos Dies del Berguedà” en tercera posició darrere d’Anna Serrallonga i Maria Prieto.

Destacar també el bon resultat en la classificació final dels “Dos Dies del Berguedà” de Mariona Juan en D-16, Miquel Casals en H-12, i Ona Pons en D-10 que van aconseguir tots ells la segona posició de la seva categoria. Així mateix, Helena Fernández, va tercera en D-40 i Dani Castellà quart en H-35. I, en el circuit Groc, Arnau Borràs va ser el primer classificat.

A més, els socis del COB Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga van quedar segon i tercer respectivament en la categoria d’H21A i Meritxell Freixas primera en D21A al global del cap de setmana.

D’altra banda, en el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtes que es va dur a terme el dissabte 3 de novembre, l’equip sènior format per Laura Serra, David Tarrés, Pol Ràfols i Ampa Gil, van aconseguir una meritòria quarta posició, a l’igual que l’equip cadet format Jordina Juan, Miquel Casals, Roger Macia-Rosell i Ona Pons.

Podeu veure tots els resultats i aclariments al respecte a l’enllaç: cob.orientacio.cat