Continua la Copa Catalana d’Orientació a Requesens

El cap de setmana, 10 i 11 de març, alguns corredors del Club Orientació Berguedà (COB) van poder gaudir de les curses organitzades pel club Aligots als II dies de Requesens. En total, va ser tres curses, dues de les quals puntuables per a la Copa Catalana, que transcorrien pel Parc Natural de l’Albera. Un entorn amb molta diversitat que combina zones de pastures amb boscos de pendents irregulars i amb molts elements rocosos que el fan molt atractiu.

El matí del dissabte 10 de març, es va celebrar la cursa de mitja distància i, diumenge 11, va tenir lloc la cursa de llarga distància. Els podis van ser per als guanyadors del global de les dues curses. En H21E, Pol Ràfols va entrar en primera posició a la cursa de dissabte, però amb el cinquè lloc aconseguit en la cursa llarga, es va quedar fora del podi. Mentre que Dani Castellà, en la categoria H-35, amb el bon global que va fer els dos dies , va aconseguir la tercera posició.

Destacar també el resultat d’Ona Pons, a la categoria D-10, que també va pujar el podi en primera posició. I, la 1a posició de Mònica Valiñas, en el circuit Groc.

Un gran cap de setmana de curses, que els Aligots van completar amb un esprint popular al castell de Requesens el dissabte a la tarda. En el circuit C1, Pol Ràfols va quedar primer i David Tarrés tercer. Bon resultat també per Laura Serra, cinquena de la general i segona dona d’aquest circuit.  I, en el C2, Enric Vilaró també va aconseguir la tercera posició.

Podeu veure tots els resultats dels II dies de Requesens 2018 al web dels Aligots.