Comença la LEO 2018 amb molt bon peu per Pau Llorens

El cap de setmana 27 i 28 de gener, es va disputar a Burgohondo (Àvila) la primera prova de la Lliga Espanyola de 2018, que va aplegar més de 1.000 persones, entre les quals la majoria dels aspirants a la selecció per mesurar l’entrenament de pretemporada. Van ser tres proves: mitja i esprint el dissabte, i llarga el diumenge. La primera d’elles era puntuable per al Rànquing Mundial (WRE).

Per al nostre soci del COB, Pau Llorens, va ser un cap de setmana molt positiu en aconseguir la victòria en la cursa llarga i una 3a posició en la mitja. Aquest resultat li van permetre obtenir una meritòria 2a posició del global del cap de setmana, que coincidia també amb el Campionat Ibèric.

Podeu reviure les curses de Burgohondo en el següent enllaç, ja que alguns dels favorits portaven GPS en directe durant tot el cap de setm

ana.

Així mateix, durant el cap de setmana, es van lliurar també els premis de la Lliga Espanyola d’Orientació 2017 i, Pau Llorens, va rebre una medalla al quedar 3r classificat en la modalitat esprint i una altra per haver obtingut la 4a posició en orientació a peu.