Cursa Montclar

Primera cursa (sense ser Microsprint) que es fa a Montclar. Categories populars i pels què vulguin fer un bon entrenament.

Centre de competició

El centre de competició estarà ubicat al Firal dels Reis.

Programa

09:00 h  Inscripcions última hora 
10:00 h  Sortida primers corredors (base start)
11:30 h  Hora màxima sortida corredors
13:00 h  Temps màxim d’arribada de tots els circuits 

Circuits

  • C1: 4,7 km – 20 controls – 160m desnivell – dificultat mitjana-alta (màxima per la zona)
  • C2: 3,0 km – 14 controls – 100m de desnivell – dificultat mitjana-alta (màxima per la zona)
  • C3: 2,6km – 17 controls – 50m de desnivell – dificultat mitjana – baixa (iniciació)
  • C4: 1,7km – 10 controls – 30m de desnivell – dificultat baixa (iniciació i joves)

Mapa

Montclar, cartografiat per Lleí Viles l’any 2020. El mapa combina zones rústiques i de pastura amb zones de bosc de diferent penetrabilitat. Terreny desnivellat en algunes parts i bastant suau a les altres, amb una bona xarxa de camins. També hi podem trobar zones amb moltes roques i grans tallats. En un extrem del mapa hi trobem un turó coronat pel nucli urbà de Montclar.

La cartografia és bastant detallada, excepte la vegetació, que s’ha generalitzat bàsicament amb 2 tipus de verds: BLANC quan és un bosc passable i VERD 2 quan el bosc és dens i dificultós de travessar-lo.

Notes del traçador

Els recorreguts seran de mitja distància, amb molts controls i canvis de direcció constants. Tots transitaran per les millors zones del mapa, per aprofitar la qualitat tècnica i alhora que els corredors puguin gaudir al màxim.

Per a les categories d’iniciació (C3 i C4) està pensat per a què tothom ho entengui fàcilment i pugui realitzar el recorregut, descobrint tots els elements del mapa i conjuntament amb l’explicació de l’inici serà la manera perfecte per descobrir l’orientació!

Pau Llorens – Traçador

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer anticipadament fins dimecres 24 de novembre a mitjanit, i així us assegurareu mapa. També us podeu inscriure el mateix dia fins a esgotar els mapes disponibles amb un recàrrec de 2€ en tots els circuits. Els habitants de Montclar tenen la inscripció gratuïta (el mateix dia de la cursa també).

Preus

  • C1 i C2: 5€ (menors de 18 anys gratuït)
  • C3 i C4: gratuït

Tota persona no federada per la FCOC haurà de pagar una llicència temporal, que serà de 5€ per adult i 1,5€ pels menors d’edat.

El pagament es farà on-line a través del següent enllaç.

Serveis

Coca i xocolata per tothom al finalitzar la cursa!

Hi haurà persones de l’organització que faran explicacions cada 20 minuts per totes aquelles persones participants que vulguin iniciar-se a les curses d’orientació

Informació

Data: 28 de novembre de 2021

Preus:
C1 i C2: 5€ (menors de 18 anys: Gratuït)

C3 i C4: Gratuït

Residents a Montclar: Gratuït

Anticipades fins el dia 24 de novembre a mitjanit

Inscripcions el mateix dia 2€ de recàrrec

Centre de competició