Cursa Avià – Campionat de Catalunya Escolar

La segona cursa de la Lliga Berguedà-O 2018 ve acompañada del Campionat de Catalunya Escolar. Al matí, petits i grans compartiran terreny de joc amb la cursa popular i el Camp Cat Mitja Escolar de mitja distància. A la tarda, els més petits seran els únics protagonistes amb el Camp Cat Esprint Escolar.

Centre de competició

El matí, quan hi haurà la cursa popular i la cursa de mitja distància del Camp Cat Escolar, el centre de competició serà a l’escola Santa Maria d’Avià.

A partir de les 15h, i per tal de dur a terme la cursa esprint del Camp Cat Escolar, el centre de competició es traslladarà a la Plaça de l’Ateneu, a només 5 min caminant de l’escola. Aquest canvi d’ubicació del centre de competició es farà pel tal de que els joves no hagin de creuar la carretera principal en cursa.

Programa

09:00 – Obertura del centre de competició i inscripcions
10:00 – Inici cursa mitja distància del Campionat de Catalunya Escolar
11:30 – Inici cursa popular Lliga Berguedà-O
12:30 – Última sortida cursa popular Lliga Berguedà-O
13:30 – Tancament de meta cursa mitja distància i Lliga Berguedà-O
15:00 – Obertura del centre de competició cursa esprint
16:00 – Inici cursa esprint
18:00 – Tancament de meta cursa esprint
18:30 – Entrega de premis Campionat de Catalunya Escolar

Circuits

Lliga Berguedà-O:

  • C1: 4,4 km lineals i 16 fites (escala 1:7500)
  • C2: 3,9 km lineals i 16 fites (escala 1:7500)
  • C3: 2,7 km lineals i 14 fites (escala 1:7500)

Campionat de Catalunya Escolar: 

Mapa

Mapa realitzat per Joan Ramon Fornaguera (2005) i Pau Curriu (2006 i 2010) i actualitzat per Jordi Sales durant els mesos de març i abril del 2018.

El mapa engloba una part urbana i una de bosc, enllaçades per una extensa àrea de camps de conreu. Aquesta distribució fa que es pugui adaptar el traçat de les curses a les necessitats, nivells i distàncies de cada categoria, des dels més petits fins als més grans.

La cursa de mitja distància tindrà una part urbana i una de bosc. Carrers amples amb alguna zona rústica i un bosc força interessant, amb una penetrabilitat quasi sempre bona i amb elements força interessants.

La cursa esprint es farà pel casc antic. Carrerons estrets, places, zones rústiques i algun parc són alguns dels seus trets característics.

Inscripcions

Les inscripcions s’han de realitzar únicament a través de la pàgina de la FCOC. Es podran fer les inscripcions fins el dimarts dia 5 de juny a les 24.00h (TRAM 1).

Més enllà del termini NO es podran fer inscripcions i després d’aquesta data només s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa (TRAM 2) i segons disponibilitat de mapes.

PREUS INSCRIPCIONS TRAM1
fins 5/6/2018
(amb descompte)
TRAM2
(sense descompte)
Federats FCOC No Federats Federats FCOC No Federats
ADULTS
(Cursa popular)
6,00 € 7,50 € 8,00 € 9,50 €
Camp Cat Escolar
(mitja + esprint)
5,00 € 5,00 € 7,00 € 7,00 €

Serveis

  • Avituallament: Hi haurà avituallament a l’arribada, tant al acabar la cursa del matí com la de la tarda.
  • Lavabos: Als dos centres de competició, tant al matí com a la tarda, hi haurà lavabos que caldrà mantenir nets durant tota la jornada.
  • Dinar: S’ofereix la possibilitat d’encarregar el dinar. L’organització oferirà un pack d’entrepà, beguda, gelat i fruita per un preu de 5€ que s’abonarà en el moment de fer la inscripció.

Informació

Data: 10 de juny de 2018

Preus:
C1, C2 i C3: 6€
Camp. Cat. Escolar: 5€

Anticipades fins el 5 de juny
Recàrrec de 2 € el mateix dia de la cursa

Centre de competició matí

Centre de competició tarda