CAMPIONAT DE CATALUNYA ULTRALLARGA DISTÀNCIA

Es durà a terme durant el matí del diumenge 7 de novembre.

El Campionat d’Ultrallarga el competeixen les categories DH21E. Per la resta de categories la cursa és en format de Llarga Distància (excepte DH35 i DH21A, que tenen el circuits un 50% més llargs)

A part de les categories de Copa Catalana hi haurà també els circuits populars (GROC, TARONJA i VERMELL).

SORTIDA I ARRIBADA

La SORTIDA serà en massa per a totes les persones participants (exceptuant els circuits VERMELL, TARONJA i GROC) i des del mateix Centre de Competició.

Els circuits HD10, HD12 i HD14B tampoc sortiran en massa.

Així, els circuits que tindran hora de sortida assignada seran HD10, HD12, HD14B i els circuits Vermell, Taronja i Groc.

L’ARRIBADA també serà al Centre de Competició.

Mapa i terreny

Cal Companyó és un mapa nou cartografiat segons la normativa ISOM 2017 pel búlgar Dian Bonev durant la primavera del 2021. Aquest mapa s’ajunta amb el mapa ja existent de Els Plans de Rotllan, cartografiat per Edu Vizcaya i Pau Curriu l’any 2010. Una part d’aquest mapa ha estat cartografiat de nou, i l’altra s’ha adaptat a la ISOM 2017.

El conjunt del mapa té una grandària d’uns 6,5 km2.

El terreny és molt variat. Hi trobem prats de pastura, molt bosc (la majoria blanc), xaragalls de totes mides, zones amb moltes pedres, rierols, grans tal·lussos i una bona xarxa de camins. Tot això combinat amb uns desnivells mitjans/alts.

A sota, mostres del nou mapa de Cal Companyó i Els Plans de Rotllan.

A la dreta, el mapa antic de Els Plans de Rotllan.

Distàncies i desnivells

Com veieu hi ha circuits que tenen moltes fites. Recordem que és responsabilitat de cada participant mirar si la seva pinça sportident té suficient capacitat de picades per poder realitzar la seva cursa.

Notes del traçador

Jurat tècnic

  • Controlador FCOC: Lluís Ollora
  • Participant de la categoria Èlit: Laura Baus
  • Participant d’una altra categoria oficial: Toni Serrallonga
  • Representant del club: Anna Garriga