INSCRIPCIONS

Les inscripcions a les categories de Relleus es faran únicament a través dels clubs. Cada club FCOC haurà d’omplenar un excel que li proporcionarem a través de la llista de Clubs FCOC (correu electrònic). S’haurà d’omplir un sol excel per a cada club i retornar-lo per mail a orientaciobergueda@gmail.com. El pagament també s’haurà de fer per club.

No s’acceptarà cap inscripció individual ni cap pagament individual a les categories de Relleus.

El termini d’inscripcions es tancarà el divendres 22 de març a les 23:59h. A partir d’aquest dia no s’acceptarà cap més inscripció a la cursa de relleus.

El pagament de les inscripcions es farà al núm. de compte del Banc de Sabadell ES19 0081 0153 97 0001321339 indicant el nom del Club per la qual feu el pagament. Podeu portar el resguard el mateix dia de la cursa o enviar-lo per correu a orientaciobergueda@gmail.com

La inscripció a la categoria POPULAR es tramitarà a través de la web de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) orientacio.cat fins el dia 28 de març a mitjanit.

Només s’acceptaran inscripcions fora de termini i amb recàrrec per a la categoria POPULAR el mateix dia de la cursa a partir de les 9:00h fins a les 9:45 al lloc de competició.

PREU CURSES

Tots els competidors hauran de tenir l’assegurança CATALUNYA ORIENTACIÓ de la FCOC o bé tenir la llicència federativa de la FEDO en qualsevol de les seves modalitats. Els qui no disposin de cap d’aquestes assegurances/llicències hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició.

IMPORTANT!: Els federats FEEC també hauran de tramitar una llicència temporal. El motiu és que aquest 2019 continua NO havent-hi conveni entre FEEC-FCOC.

LLOGUER SPORTIDENT

Totes les categories correran obligatòriament amb el sistema electrònic SportIdent. Si no se’n disposa, es pot sol·licitar de llogar-lo al fer la inscripció o el mateix dia de la cursa. També hi ha l’opció de comprar-lo el mateix dia. 

Els preus de compra i lloguer són els que marca la FCOC i la disponibilitat dels diferents models no depèn del club organitzador.

El preu de lloguer és de 5€ excepte les categories POPULARS (Circuits Vermell, Taronja i Groc), els quals se’ls hi deixa gratuïtament. En tots els casos caldrà deixar el DNI com a fiança.