Nous campions de Catalunya de Rogaine

Ja tenim campions de Catalunya de Rogaine. Va ser dissabte, 21 d’abril, en el III Rogaine de Vilabou on es va diputar el Campionat de Catalunya de Rogaine (6 hores). Un cursa que tenia el centre de competició a Vilanova d’Escornalbou i que, amb els seus 30 km2 de mapa, recorria també els municipis de Riudecanyes, l’Argentera i Duesaigües.

Per part del Club Orientació Berguedà (COB) felicitar Dani Castellà i Bàrbara Martínez del club Farra-O, que formaven equip, per aconseguir ser Campions de Catalunya en la categoria mixta. A més, amb els seus 136 punts, també van pujar al podi com a subcampions en open mixta.

Però, també cal donar l’enhorabona a altres COB’s que també van pujar al podi. Entre ells, David Tarrés que, amb el company d’equip Toni Calderón, van aconseguir 169 punts i quedar subcampions en la categoria masculina open. I, l’equip format per Jordi Vilaredes i Sara Prat, que amb 134 punts van quedar segons en la categoria mixta i tercers en open mixta.

Els corredors a banda del bon resultat,  van poder gaudir d’un gran rogaine organitzat pel club Montsant. Amb la variabilitat de camins, combinats amb forts desnivells, van fer que hi hagués moltes opcions de traçats. Amb uns recorreguts molt exigents físicament on la calor va ser també un dels factors determinants.